Outlet, Malibu & OC in real life.

Hej!
Idag är det måndag, precis en vecka sedan vi tog tåget från hässleholm till kastrup och vår resa startade. Helt galet att det redan gått en vecka, och det bästa är att det är en hel vecka kvar!
Igår var en jättefin dag, soligt och varmt och vi begav oss norrut med vår lilla toyota. Ni kommer att få se bilder på den idag :)
Först åkte vi till en outlet i Camarillo där det fanns de flesta märkesaffärer att välja på. Eftersom skor är halva priset från hemma blev det två par skor för mig. Ett par löparskor som Henrik fick välja ut eftersom jag har ingen aning hur ett par sådana ska vara, och man skulle inte ta efter snyggheten där. Och så ett par vanliga skor, vita till våren. Sedan handlade vi båda två lite vårkläder. Sedan efter ett antal timmar så begav vi oss söderut igen. Denna gången tog vi kustvägen efter att många rekommenderat den, släktingar & amerikanare, så vi satsade på det. Försökte få vår lilla GPS-dam att visa den vägen, fick lura henne lite. Hon gillar mest motorvägarna. Haha. Pacific Coast Highway heter den vägen och ni ser nog vilka bilder som är tagna därifrån. Det var jättefint där och fräckt med bergen på ena sidan och havet på andra. Vi stannade vid havet för att ta paus och vädret var helt perfekt! Vid Malibu stannade vi sedan vid piren där. En liten dold strand där det ryktas att kändisarna bor. Men vi lyckades ta oss ner på stranden och gick där och kollade. Där ifrån är bilden på oss två gående på stranden!
Efter det körde vi vidare till Redondo Beach där delar av OC spelades in. Inget av avsnitten utspelas i Newport Beach tydligen utan det mesta utspelades faktiskt där! Vi var nere vid piren & den restaurangen de ofta är på i OC. :) Se bilder!
Kvällen avslutades på Taco Bell och sedan i dess drive. Vi har verkligen slappat till oss från New York där det var gåendes & med tunnelbana. Och här är det körandes & i driven. Haha :)

Idag är det tyvärr inte lika fint väder, men det ser ut att bli lite finare. Det hoppas vi på. Ska köra till det berömda Scrubssjukhuset.
Och sedan får vi se vad som händer :)

Blir jätteglad för kommentarerna :)
Ha det fint där hemma!

/ Sarah.


Kommentarer
Postat av: Ewa

Åh, vad jag är avundsjuk ;P jag hoppas att ni har doppat er lite i havet ;) Hälsa LA och kändisarna <33

2009-03-09 @ 18:22:34
Postat av: Bea

Åh, vad häftigt allt verkar vara! Jag vill också se scrubssjukhuset! :D Ha det så bra! :)

2009-03-10 @ 11:24:16
Postat av: Mamma

Så fantastiskt härligt ni verkar ha! Vad glad jag blir för er skull! Kram

2009-03-10 @ 15:30:06
Postat av: Pappa

begår.begickg/begav,begått: oss intressant ord Ni använder.Era lärare har nog missat nåfgot i utrbildningen

Ni gör en fantastisk resa ,fortsätt att ta alla chanser till upplevelser. Spara några till nästa gång,som Ni inte vet om när och hur,b<ra att.Glöm inte mina T-shirts!!

/P

2009-03-11 @ 10:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0