In the city of Sex and the city.

Hej!
Idag är det torsdagen den 5 mars, och vi har varit här i två dagar, snart tre. Imorgon vid den här tiden är vi på väg till den andra kusten av det här landet, LOS ANGELES and the pacific ocean. Spännande, och lite overkligt om man säger så.
Men vi har en dag kvar idag då det nog lär bli en del shopping. :)
Igår så tog vi tunnelbanan hela vägen ner till Bowling Green där vi har den berömda frihetsgudinnan. Vi gick runt där och kollade lite, visade Henrik huset vi bodde i för lite mer än två år sedan och sedan tog vi oss turen upp mot Wall Street och fann en panda (?) Se bilder! Vi tog oss en tur på gatorna runt Wall Street. Värdet var helt sanslöst fint igår. Klar himmel och soligt hela dagen. Mysigt! Vi såg Ground Zero, namnet de döpt platsen där World Trade Center stod. Man ser förändringar hela tiden, sakta men säkert, bygger de upp.
Efter det åt vi på Subway, bland de godaste mackorna i denna värld. Helt underbart goda.
Träffade Sophie vid Worlds Financial Center, och vi kollade lite skor och gick runt.
Åkte därifrån till Greenwich Village och fikade på Magnolia Bakery. Bageriet Miranda i Sex and the city handlar cupcakes från. Vi köpte en varsin, och jag som många andra vet är ju inte så förtjust i det här med kakor, var impressed. Dessa cupcakes var otroligt goda! Kan ha med att göra att det var chokladmousse ovan på, och det är ganska oemotståndligt.
Vandrade runt på gatorna där. Jättemysigt område, och antagligen området där många scener i Sex and the city utspelas. Vi har försökt ta tag på adresser från Sex and the city, men det är tyvärr svårt att finna, om man inte följer med på deras tour som jag inte tror Henrik skulle uppskatta så mycket ;)
Men det gör inget, för jag har fått se det jag har velat.
Åkte sedan upp till Union Square. Och sedan upp till 34 street. Gick på Macy's, sjuvåningars varuhus med det mesta från de flesta designers. Där åt vi sedan middag. En stor amerikansk sådan. :)
Sedan bar det av hem.

Här har ni bilderna från gårdagen. Ta er gärna en titt :)
 
/ Sarah.


Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-03-05 @ 15:46:13
Postat av: Ewa

åh, jag vill dit ! ;) du kan gärna få svara på mitt mejl ;P hoppas ni får det bra i LA, hälsa alla + kändisarna...PUSS

2009-03-06 @ 21:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0