A very beautiful Santa Monica

Hej!

Nästsista dagen i Los Angeles och den börjar idag med att vi ska lämna bilen. Igår hanns med en hel del den dagen också. Det är verkligen fullspäckade dagar som gäller! Så när vi kommer till New York torsdagmorgon behöver vi nog sova några timmar först. Iaf. Igår så körde vi uppåt Kalifornien, till sjukhuset i Scrubs. Sedan så körde vi mot Hollywood och en adress som skulle ta oss närmare skylten. Vi kom nära men kände att vi alltid kunde köra ett snäpp närmre. Det slutade med att vi tillslut körde uppåt, uppåt och uppåt. Vi hittade aldrig någonstans att vända tills vi tillslut ser oss om och ser att vi har hela Los Angeles nedanför oss. Det var en view vi inte var beredda på :)
Efter det körde vi runt lite i Hollywood. Bla. Hugh Hefners hus, där vi bara såg grindarna. Inne i Hollywood sedan stod en kö med människor vid Chateau Marmont och vi kände ju att gällde detta kändisar skulle vi inte vara de som missade det. Så vi begav oss dit med systemkameran runt halsen och mötte en fotograf som sa att U2 var där inne. Vissa av bandmedlemmarna hade redan stuckit, och vissa var kvar. Så vi stod där, länge. Och kände att det skulle nog inte hända något på en lång stund. Så när tom fotograferna med de professionella kamerorna tröttnade på att vänta, gjorde vi det också.
Så vi körde till Santa Monica Beach för att för en gångs skull på denna resa få sola lite.
Det gjorde vi, och valde en del på denna milslånga strand där vi nästan var själva. Det var skönt att få ta det lite lugnt.
Vi begav oss senare vidare hem. Jag hade hopp om att få ta ett dopp i poolen på hotellet men det var sanslöst kallt så det blev inget. Men jag hoppas på att det blir något innan vi sticker. :) Det måste vi ju.
På kvällen bar det in till Santa monica igen. Åt på en mysig, jätteliten restaurang (fem bord!) och sedan åkte ner till Santa Monica Pier och gick där och kollade. Sedan bar det hem til Carson igen.

Nu måste vi ut och städa bilen innan den ska återlämnas. Sedan blir vi bussmänniskor igen, och gåendes. Det behövs nu efter tredagars slappandes :) Haha.

Ha det fint hemma!

/ Sarah


Kommentarer
Postat av: Josse

det ser en massa mysigt ut :) jag vill med till värmen. solariet kallar imorn ;) hahaha. den värmen får jag nöja mig med. tack för mejlet, jag blev en massa glad! där ligger ett svar till dig ;)PUSS <3

2009-03-10 @ 18:49:39
URL: http://lastdayofjuly.blogg.se/
Postat av: Mamma

Ni såg lite ensamma ut på stranden.......

Snygga skor!

2009-03-11 @ 16:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0