förvirrade korvförsäljare och en alldeles för grön drink.


JA EWA, Apple Store var fräckt, tom jag tyckte det. Jag och Josse följde strömmen där nere och satte oss och lyssnade och tittade på lite ipods, och någon dator, tills vi insåg att resten förstår vi inte riktigt hur det fungerar. Men det var fint.
Iaf så tar vi lite sovmorgon denna lördag, snoozade lite och har det skönt. Ska om tio minuter bege oss in för dagens äventyr som är Times Square där det blir dinner and a movie, så det blir nog mys. Plus så ska vi försöka åka upp i Empire State, vi ska först se hur stor folkmassan är.
Igår så var vi rätt trötta och gjorde inte jättemycket, men vi tog oss ändå ut till Manhattan. Vi åkte först till 34th street där vi tog oss an Manhattan Mall och shoppade lite till. Var inne i en affär, Steve and Barreys, där skådespelares märken finns som Sex and the city-stjärnan Carrie Bradshaws märke BITTEN, där det självklart inhandlades en Sex and the city - tröja. Även Amanda Bynes märke DEAR fanns där. Efter vi förvirrat oss runt med kartor och frågat lika förvirrade korvföräljare på Korea way och insett att vi gått runt och runt ett kvarter hittade vi äntligen Madison Square Garden. Där vi gick in i en av de bästa affärerna som jag var i sist jag var här, alltså Borders, en flervånings affär med böcker, musik och film och annat kulturellt, plus ett mysigt cafe. Inhandlades lite där innan vi tog tunnelbanan till East Village, 6th street där det skulle ätas indisk mat. Mycket gott och mysigt, och trevligt. Sedan bars det hem mot lite fest och sex and the city,
det var ju faktiskt fredag.
Nu är det lördag och andra planer. Josse borstar tänderna och Sophie filar naglarna, nu får vi nog sätta fart.
Hejdå.



Starbucks där det dracks Hot Chocolate och Iste, mmmm.


LOVE.

PS. Josse är adorable,
det visste vi ju redan,
men hennes amerikanflört tyckte det,
så det får ju skrivas här.
:) höhö.

Kommentarer
Postat av: Anonym

To quote it right: "Your friend holding the door is absolutely adorable!"

2008-10-11 @ 18:40:09
Postat av: Henrik

Låter trevligt! Blir det en stor amerikansk stek nu då? Puss!

2008-10-11 @ 20:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0