Dagens inlägg.

Suck på denna dator, på denna blogg. Man skriver något så swisch så försvinner allt. Men i alla fall, idag har varit en lugn dag, en ledig dag, och sådana behövs. Vaknade halvtolv imorse, hade satt klockan på nio i hopp om att göra något vettigt av dagen, men icke, haha. Så idag har jag inte gjort så mycket, tagit det skönt lugnt. Imorgon är det Hlmfestivalen med Josse & Sara som gäller, och sedan får man se vilka fler man träffar :). Hlmfestivalen är ingen överdrivet stor händelse så en dag räcker, i övrigt kommer jag nog inte dit så mycket mer, ska jobba både lördag&söndagkväll. Pengar behövs. Men ser i alla fall fram emot morgondagen, det ska bli kul!

Dagens tanke: På mycket, som vanligt, haha. I alla fall på hur saker och ting har förändrats, och mycket till det bättre. Något jag insåg idag. Saker och ting man letar efter finns oftast precis framför en, framför näsan. You need to look all over the world to realise that the one thing that matters was with you all the way....

Dagens person:
BJÖRN GUSTAFSSON!



Roligare och mer naturlig människa får man leta efter. Hans humor är den bästa och jag slutar aldrig skratta. Jag gillar speciellt hans stil, även när han inte är på scen. Han har så mycker mer och är inte så slafsig och jobbig som andra komiker. Jag har inte varit så mycket för standup och komiker, men han beskriver man med ett ord, klockren. Sanslöst klockren.

Dagens bok: RUTIGA KOKBOKEN!



Wunderbar, underbar. Jag har lagat mat idag, och jag vet då att många drar på mungiporna, och inget oförståligt på det, jag har inte så många matlagningserfarenheter i mina dagar, ännu färre lyckade sådana. Men sedan jag fick denna i studentpresent och jag har blivit tvungen att laga mat i mitt arbete har jag blivit tvungen att ta matlagningen i egna händer och minsann och dag, jag kan också laga mat. Lite överraskad själv men allt är tack vare denna bok. Sanslöst vad mycket man kan laga, haha. Idag ställde jag mig vid spisen igen, och mamma blir alltid lika glad.

Dagens favorit: Min familj. Man tänker för lite på hur bra man egentligen har det. Tyvärr är inte Sophie hemma, saknar henne därborta i NewYork, det är som bäst när alla är samlade. Jag älskar er.

Dagens stolthet: Havrekakor, som jag själv bakat. Minsann, jag bakade lite till kvällens film. Lite stolt över mig själv faktiskt. Jag bakar en gång vart fjärde år och nu har jag tom bakat två gånger på en vecka (!) .

Dagens klagan: Getingstucken, utan att ens märka det. Plockade vinbär åt mamma och småpratade med grannen över staketet då jag kände hur det högg till i fingret. Smärtan fanns kvar en lång stund men kände inte att jag kunde avbryta samtalet sådär. Fick ett tillfälle sedan att springa därifrån och frågade mamma, minsann och dag, jag var getingstucken.

Dagens mål: Att sova tidigt. Klockan är elva så jag får bege mig snart. Och att jag ska ta tag i saker, jag är dålig på sådant. Alldeles för dålig. Men i alla fall jag har väl varit tillräckligt duktig idag så jag får väl vara nöjd.





So long my friends, och sköt om er!
Pusselligodnatt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sarah och saxen!!



:P



(tror det var snart efter att du tagit saXen i egna händer uppe i Sveg, eller nåt. Fråga mamma!)

2008-08-06 @ 23:57:52
URL: http://thinkingsoph.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0